I syllosoffens regi publicerer jeg, Sylvester Roepstorff, tekster om politik og kunst. Dette er anden udgave, gået i luften 20. februar 2016. Min mailadresse er: syllowester at gmail dot com.

Præsentation af mig selv

Mit liv er inddelt i mange felter, hvor man med det almindelige sprog kan skrive: litteratur (både læsende og skrivende), musik (både lyttende og spillende), teologi (uddannet fra Københavns Universitet), netværksdanner (bl.a. Nordisk Sommeruniversitet), salonarrangør og forlægger (se under Gadeuniversitetet). – og så er der felter hvor man må ty til ord som man sjældnere bruger i sådanne sammenhænge: søgende (meditation og yoga), forældre (til tre piger), ægtemand (til én kone), socializer (med adskillige andre socializere). Det er i høj grad mit liv. Og taler vi profession, så har disse sidstnævnte felter været mere effektive uddannelsesinstitutioner end nogle af mine professionelle virksomheder.